Просмотр собрания по группе - Авторы Перцевий, Ф. В.
Результаты 1 по 7 из 7
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметрії | Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В. |
2016 | Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2014 | Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В. |
2009 | Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро | Перцевий, Ф. В.; Теймурова, А. Т.; Коваленко, В.О.; Дьяков, О.Г. |
2016 | Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О. |
2009 | Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Савгіра, Ю. О.; Головко, М. П. |
2001 | Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Гулий, І. С.; Тіщенко, Л. М.; Міцкевич, Т.; Богомолов, О. В.; Полевич, В. В. |