Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Назва: | Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів |
Автори: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. Лихобаба, О. В. |
Ключові слова: | високоякісні пастоподібні концентрати напоїв;плодоовочева сировина;напої |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 133-138. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано послідовність розробки нового ресурсозберігаючого
способу виробництва високоякісних пастоподібних концентратів напоїв і
знайдено раціональне значення середнього розміру твердих часток пастоподібних концентратів, що виробляються з плодоовочевої сировини. We propose a sequence of developing a new resource-saving way of producing high-quality paste concentrates drinks and found a rational value of the averageparticle size paste concentrates made from the fruit and vegetable raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_20.pdf | 187.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.