Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Название: Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів
Авторы: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Лихобаба, О. В.
Ключевые слова: високоякісні пастоподібні концентрати напоїв;плодоовочева сировина;напої
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 133-138.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано послідовність розробки нового ресурсозберігаючого способу виробництва високоякісних пастоподібних концентратів напоїв і знайдено раціональне значення середнього розміру твердих часток пастоподібних концентратів, що виробляються з плодоовочевої сировини.
We propose a sequence of developing a new resource-saving way of producing high-quality paste concentrates drinks and found a rational value of the averageparticle size paste concentrates made from the fruit and vegetable raw materials.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_20.pdf187.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.