Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Title: | Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів |
Authors: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. Лихобаба, О. В. |
Keywords: | високоякісні пастоподібні концентрати напоїв;плодоовочева сировина;напої |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 133-138. |
Abstract: | Запропоновано послідовність розробки нового ресурсозберігаючого
способу виробництва високоякісних пастоподібних концентратів напоїв і
знайдено раціональне значення середнього розміру твердих часток пастоподібних концентратів, що виробляються з плодоовочевої сировини. We propose a sequence of developing a new resource-saving way of producing high-quality paste concentrates drinks and found a rational value of the averageparticle size paste concentrates made from the fruit and vegetable raw materials. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_20.pdf | 187.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.