Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorЛихобаба, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-20T18:22:39Z-
dc.date.available2022-08-20T18:22:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Лихобаба О. В. Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 133-138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5289-
dc.description.abstractЗапропоновано послідовність розробки нового ресурсозберігаючого способу виробництва високоякісних пастоподібних концентратів напоїв і знайдено раціональне значення середнього розміру твердих часток пастоподібних концентратів, що виробляються з плодоовочевої сировини.uk_UA
dc.description.abstractWe propose a sequence of developing a new resource-saving way of producing high-quality paste concentrates drinks and found a rational value of the averageparticle size paste concentrates made from the fruit and vegetable raw materials.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвисокоякісні пастоподібні концентрати напоївuk_UA
dc.subjectплодоовочева сировинаuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.titleОбґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_20.pdf187.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.