Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479
Назва: | Холодильне обладнання |
Автори: | Семенюк, Дмитро Павлович Петренко, Олена Володимирівна |
Ключові слова: | холодильне обладнання;продукти харчування;підприємства торгівлі;алгоритми розрахунку;конструкція;номенклатура |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Семенюк Д. П., Петренко О. В. Холодильне обладнання: підручник. Харків: ХДУХТ, 2017. 600 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасне холодильне обладнання, що використовується у сфері виробництва та продажу продуктів харчування. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання, яке знайшло найбільш широке розповсюдження на підприємствах торгівлі, готельно-ресторанного бізнесу, харчової та переробної індустрії. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017_position50.pdf | 17.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.