Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479
Title: Холодильне обладнання
Authors: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Keywords: холодильне обладнання;продукти харчування;підприємства торгівлі;алгоритми розрахунку;конструкція;номенклатура
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Семенюк Д. П., Петренко О. В. Холодильне обладнання: підручник. Харків: ХДУХТ, 2017. 600 с.
Abstract: Розглянуто сучасне холодильне обладнання, що використовується у сфері виробництва та продажу продуктів харчування. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання, яке знайшло найбільш широке розповсюдження на підприємствах торгівлі, готельно-ресторанного бізнесу, харчової та переробної індустрії. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_position50.pdf17.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.