Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеменюк, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorПетренко, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:47:03Z-
dc.date.available2022-08-08T19:47:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСеменюк Д. П., Петренко О. В. Холодильне обладнання: підручник. Харків: ХДУХТ, 2017. 600 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479-
dc.description.abstractРозглянуто сучасне холодильне обладнання, що використовується у сфері виробництва та продажу продуктів харчування. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання, яке знайшло найбільш широке розповсюдження на підприємствах торгівлі, готельно-ресторанного бізнесу, харчової та переробної індустрії. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхолодильне обладнанняuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectпідприємства торгівліuk_UA
dc.subjectалгоритми розрахункуuk_UA
dc.subjectконструкціяuk_UA
dc.subjectноменклатураuk_UA
dc.titleХолодильне обладнанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_position50.pdf17.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.