Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479
Название: Холодильне обладнання
Авторы: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Ключевые слова: холодильне обладнання;продукти харчування;підприємства торгівлі;алгоритми розрахунку;конструкція;номенклатура
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Семенюк Д. П., Петренко О. В. Холодильне обладнання: підручник. Харків: ХДУХТ, 2017. 600 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасне холодильне обладнання, що використовується у сфері виробництва та продажу продуктів харчування. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання, яке знайшло найбільш широке розповсюдження на підприємствах торгівлі, готельно-ресторанного бізнесу, харчової та переробної індустрії. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4479
Располагается в коллекциях:Підручники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2017_position50.pdf17.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.