Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 34.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2020Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертівКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М.
2020Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатівЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2020Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарціЗагорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.
2020Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.
2021Упровадження наукових розробок у навчальний процес студентів інженерного спрямуванняЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2020Розробка вдосконаленої конструкції скребкового теплообмінника зі зміненим способом теплопідведенняЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Лаврук, В. В.
2021Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет із додаванням сушених овочевих наповнювачівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2021Структурно-механічні властивості розробленої плодоовочевої пастиЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Мирошник, К. В.
2021Спосіб виробництва сушених цибулі та часникуМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.