Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 34.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2021
Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
2020
Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, О. Є.
;
Шматченко, Н. В.
;
Загорулько, А. М.
2020
Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів
Черевко, О. І.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Гордієнко, І. О.
2020
Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарці
Загорулько, А. М.
;
Загорулько, О. Є.
2020
Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішами
Михайлов, В. М.
;
Загорулько, А. М.
;
Ляшенко, Б. В.
2021
Упровадження наукових розробок у навчальний процес студентів інженерного спрямування
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
2020
Розробка вдосконаленої конструкції скребкового теплообмінника зі зміненим способом теплопідведення
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Лаврук, В. В.
2021
Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет із додаванням сушених овочевих наповнювачів
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
2021
Структурно-механічні властивості розробленої плодоовочевої пасти
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Мирошник, К. В.
2021
Спосіб виробництва сушених цибулі та часнику
Михайлов, В. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
Просмотр
Автор
23
Загорулько, О. Є.
9
Ляшенко, Б. В.
9
Титаренко, Н. В.
7
Михайлов, В. М.
4
Лаврук, В. В.
4
Черевко, О. І.
3
Постаджиєв, О. І.
3
Ібаєв, Е. Б.
2
Касабова, К. Р.
1
Гордієнко, І. О.
.
дальше >
по дате выпуска
13
2023
9
2021
6
2020
6
2022
Has File(s)
34
true