Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19448
Title: Структурно-механічні властивості розробленої плодоовочевої пасти
Authors: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Мирошник, К. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Мирошник К. В. Структурно-механічні властивості розробленої плодоовочевої пасти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 159-160.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19448
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-159-160.pdf151.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.