Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 2194.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних стравБотштейн, Бела Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2014Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтамиКалакура, Марія Михайлівна; Щирська, Оксана Владимировна
2014Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировиниКушнір, Надія Анатоліївна
2014Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотинДейниченко, Григорій Вікторович; Юдіна, Тетяна Іллівна; Рудоченко, Ольга Василівна
2014Аналітичний огляд прогресивних процесів сушіння гідробіонтівДейниченко, Григорій Вікторович; Карнаушенко, Юлія Вікторівна; Гузенко, Василь Володимирович; Мар’єнков, Юрій Ігорович
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Сардаров, Азіз Мурадович
2014Аналіз енергоефективності процесу сушіння в тепломасообмінному модулі за умови підвищеного тискуПотапов, Володимер Олексійович; Гриценко, Олег Юрійович
2014Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович
2014Визначення гідравлічних опорів під час течії степеневих рідинБілецький, Едуард Володимирович; Петренко, Олена Володимирівна