Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 17861-17870 зі 18142.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Злакові попелиці на ярій пшениці та заходи з обмеження їх шкідливості у СФГ «Граніт» Глобинського району Полтавської областіВасильєва, Ю. В.; Сагірова, Г. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова
2023Альтернаріоз картоплі та заходи з обмеження його шкідливості у ТВО «Надбужжя ПЛЮС» Гайсинського району Вінницької областіПоложенець, В. М.; Радченко, О. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова
2021Технологія сільськогосподарського виробництва: метод. вказівки, спец. 193 «Геодезія та землеустрій»Рожков, Артур Олександрович; Свиридова, Людмила Андріївна; Деревянко, Ірина Олександрівна
2020Харчові технології. Ч. 3Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2021Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібникЯнчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2022Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонціЖелєва, Т. С.
2021Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдівРозуменко, Анастасія Романівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2023Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’ясаЖелєва, Тетяна; Калюжна, Юлія
2020Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «Kriomeat» в сегменті HorecaЖелєва, Т. С.
2023Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбасЖелєва, Т. С.