Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239
Title: Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Большакова В. А., Янчева М. О., Желєва Т. С. Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник. Харків: ДБТУ, 2021. 97 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Ozdorovchi_21.pdf15.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.