Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239
Title: | Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Большакова, Вікторія Анатоліївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Большакова В. А., Янчева М. О., Желєва Т. С. Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях): навч. посібник. Харків: ДБТУ, 2021. 97 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53239 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Ozdorovchi_21.pdf | 15.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.