Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 46 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
2020
Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2020
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Пятницький, І. О.
2021
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
Максимова, Н. П.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Михайлов, В. М.
;
Павлюк, Р. Ю.
2021
Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнання
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
;
Максимова, Н. П.
2021
Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Пономаренко, Т. С.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
2021
Розробка нанотехнології кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Погарський, О. С.
Discover
Author
25
Погарський, О. С.
23
Павлюк, Р. Ю.
21
Лосєва, С. М.
18
Юр’єва, О. О.
13
Балабай, К. С.
6
Максимова, Н. П.
6
Селютіна, Г. А.
4
Бессараб, О. С.
3
Дудник, К. В.
3
Котюк, Т. В.
.
next >
Date issued
16
2023
15
2021
14
2020
1
2022
Has File(s)
46
true