Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19406
Title: Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктів
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 108-109.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19406
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-108-109.pdf184 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.