Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 57661-57670 of 60179 (Search time: 0.032 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Амброзія полинолиста заходи захисту від неї у ФОП «Злобіна Л.Є.» Харківського району Харківської областіКошеляєва, Я. В.; Лєбєдєв, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова
2024Сисні шкідники квасолі у ННВЦ «Дослідне поле Докучаєвське» Харківського району Харківської областіВасильєва, Ю. В.; Сичова, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова
2024Септоріоз пшениці озимої та заходи щодо обмеження його поширеності і розвитку в умовах СФГ «Озірське» Лозівського району Харківської областіГоряінова, В. В.; Литвинов, А. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова
2024Кореневі гнилі пшениці озимої та заходи щодо обмеження їх шкідливості в умовах «ПП Бурякорадгосп цукрокомбінату імені Халтуріна» Полтавського району Полтавської областіБатова, О. М.; Фісун, К. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова.
2024Основні сисні шкідники на пшениці озимій та заходи з обмеження їх шкідливості в ФОП Жаркий Красноградського район Харківської областіЗабродіна, І. В.; Касяненко, К. М.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра зоології, ентомології, фітопатології, інтегрованого захисту і карантину рослин ім. Б.М. Литвинова.
2012Технологія напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини з регульованим сольовим складом з використанням стабілізаційних системПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
2012Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структуроюЧорна, Н. В.; Андрєєва, С. С.
2012Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2012Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктівЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2012Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.