Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51548
Title: Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикату
Authors: Товма, Л. Ф.
Горальчук, А. Б.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Товма Л. Ф., Горальчук А. Б. Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 29-30.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51548
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_29-30.pdf269.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.