Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
2009
Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності
Касілова, Л. О.
;
Бурлакова, Ж. В.
2009
Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2009
Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2009
Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.
2009
Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Старчаєнко, О. Т.
;
Манжос, Н. В.
Discover
Author
5
Крайнюк, Л. М.
3
Крутовий, Ж. А.
2
Набокова, А. М.
2
Станевич, М. Д.
2
Старчаєнко, О. Т.
1
Бурлакова, Ж. В.
1
Манжос, Н. В.
1
Чорна, Н. В.
Subject
4
кулінарна продукція
2
рецептури
1
контроль якості
1
метод експертних оцінок
1
навчальна діяльність
1
органолептичні показники якості
1
проектування заготівельних підпри...
1
підприємства ресторанного господа...
1
ресторанне господарство
1
технологiчні параметри
.
next >
Has File(s)
6
true