Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництвБредихін, В. В.; Коваленко, С. М.; Денисенко, С. А.; Чалий, І. В.
2018Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженкиМашкін, М. І.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Могутова, В. Ф.; Богомолова, В. П.
2019Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництвГурський, П. В.; Богомолов, О.В.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Заїка, В. П.; Шерстюк, В. С.; Кісь, В. М.; Лук‘янов, І. М.
2023-04Покращання відділення оболонки від ендосперму зерна пшениці із застосуванням ультразвукового способуБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Бредихін, В. В.; Іващенко, С. Г.; Денисенко, С. А.; Гузика, Д. П.; Сабельніков, Б. Г.
2021До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужностіДенисенко, С. А.; Бредихін, В. В.; Іващенко, С. Г.; Давидов, В. Є.