Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2130
Title: До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності
Authors: Денисенко, С. А.
Бредихін, В. В.
Іващенко, С. Г.
Давидов, В. Є.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Денисенко С. А., Бредихін В. В., Іващенко С. Г., Давидов В. Є. До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 18-19 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2130
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-18-19.pdf306.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.