Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4864
Title: Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення
Authors: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Назаренко, І. А.
Keywords: молочно-рослинні фарші;харчова цінність;фарші функціонального призначення;фарші
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 253-260.
Abstract: Досліджено харчову цінність молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Визначено кількісний та якісний склад білків, мінеральних речовин та вітамінів у розроблених фаршах.
The food value of milk-vegetable farshey of the functional setting is investigational in the article. Maintenance of albumens is certain, mineral matters and vitamin in the develops stuffings.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4864
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_41.pdf270.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.