Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4864
Title: | Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Назаренко, І. А. |
Keywords: | молочно-рослинні фарші;харчова цінність;фарші функціонального призначення;фарші |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 253-260. |
Abstract: | Досліджено харчову цінність молочно-рослинних фаршів
функціонального призначення. Визначено кількісний та якісний склад білків,
мінеральних речовин та вітамінів у розроблених фаршах. The food value of milk-vegetable farshey of the functional setting is investigational in the article. Maintenance of albumens is certain, mineral matters and vitamin in the develops stuffings. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4864 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_41.pdf | 270.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.