Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4868
Название: Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства
Авторы: Роглєв, Й. Й.
Гавриш, А. В.
Чагайда, А. О.
Доценко, В. Ф.
Ключевые слова: тістові напівфабрикати;заклади ресторанного господарства;швидке заморожування;тісто
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства.
The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_44.pdf260.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.