Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089
Title: Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе)
Authors: Топольник, В. Г.
Стукальська, Н. М.
Кузьмін, О. В.
Keywords: процес подрібнення;математичного моделювання;біле м’ясо курятини (філе);фарш;якісні характеристики
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Топольник В. Г., Стукальська Н. М., Кузьмін О. В. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 398-405.
Abstract: Наведено дані математичного моделювання процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу.
The article presents the data of mathematical modeling of the grinding process of whitemeat chicken (fillets) in order to improve the qualitative characteristics of the resultingmeat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_65.pdf237.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.