Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5149
Title: Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики
Authors: Пестіна, Г. О.
Keywords: ароматичні речовини;аромат харчових продуктів
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пестіна Г. О. Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 456-462.
Abstract: Проаналізовано хімічний склад ароматів деяких харчових продуктів та надано їх загальну характеристику. Визначено основні методи виділення та ідентифікації ароматичних речовин, шляхи створення нових ароматів.
Chemical composition of aromas of some food products is analised, their general characteristic are resulted. The basic methods of selection and identification of aromatizers, ways of creation of new aromas are determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5149
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_73.pdf966.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.