Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 96
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В. |
2019 | Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів | Постнова, О. М.; Кучерук, З. І. |
2019 | Інноваційний спосіб відновлення сухого молока | Постнов, Г. М.; Могутова, В. Ф.; Червоний, В. М.; Постнова, О. М. |
2019 | Сучасні тенденції контролю безпечності харчової продукції в індустрії гостинності | Пилипенко, Л. М.; Данилова, О. І.; Пелих, В. Г. |
2019 | Колагенові білки для вирішення проблем м’ясопереробної галузі | Пасічний, В. М.; Полумбрик, М. М. |
2019 | Обґрунтування рецептурного складу крему для оздоблення поверхні капкейків із використанням жирового напівфабрикату на основі олії | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2019 | Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В. |
2019 | Застосування діаграми Ісікави для забезпечення необхідного рівня якості проекту | Савун, Н. О.; Мущинська, Н. Ю. |
2019 | Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І.В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2019 | Інновації у промисловому кейтерингу | Литвиненко, Т. Є. |
2019 | Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками | Костецька, К. В.; Ковтун-Водяницька, С. М.; Андрущенко, О. Л. |
2019 | Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини | Колісниченко, Т. О.; Підгорна, Д. В. |
2019 | Outlook of the application of the waxy wheat flour in pastry technologies | Zaparenko, A.; Didenko, S.; Borysova, A. |
2019 | Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатів | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О. |
2019 | Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молока | Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.; Сільченко, К. П.; Гейда, І. М. |
2019 | Дослідження змін властивостей НБВКРС під час їх зберігання | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В. |
2019 | Нове обладнання для визначення якісних показників харчової рослинної сировини | Дейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В. |
2019 | Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.; Лазуренко, Р. С. |
2019 | Технологія виробництва кетчупу «Селенового» | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О. |
2019 | Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців | Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 96