Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : [96] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2019Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівПостнова, О. М.; Кучерук, З. І.
2019Інноваційний спосіб відновлення сухого молокаПостнов, Г. М.; Могутова, В. Ф.; Червоний, В. М.; Постнова, О. М.
2019Сучасні тенденції контролю безпечності харчової продукції в індустрії гостинностіПилипенко, Л. М.; Данилова, О. І.; Пелих, В. Г.
2019Колагенові білки для вирішення проблем м’ясопереробної галузіПасічний, В. М.; Полумбрик, М. М.
2019Обґрунтування рецептурного складу крему для оздоблення поверхні капкейків із використанням жирового напівфабрикату на основі оліїОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2019Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2019Застосування діаграми Ісікави для забезпечення необхідного рівня якості проектуСавун, Н. О.; Мущинська, Н. Ю.
2019Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І.В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2019Інновації у промисловому кейтерингуЛитвиненко, Т. Є.
2019Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавкамиКостецька, К. В.; Ковтун-Водяницька, С. М.; Андрущенко, О. Л.
2019Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировиниКолісниченко, Т. О.; Підгорна, Д. В.
2019Outlook of the application of the waxy wheat flour in pastry technologiesZaparenko, A.; Didenko, S.; Borysova, A.
2019Перспективи використання плодоовочевої сировини у виробництві напівфабрикатівЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2019Розроблення технології органічної продукції – натуральних сирів із козиного молокаДюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.; Сільченко, К. П.; Гейда, І. М.
2019Дослідження змін властивостей НБВКРС під час їх зберіганняДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2019Нове обладнання для визначення якісних показників харчової рослинної сировиниДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.
2019Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратівГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Гузенко, В. В.; Лазуренко, Р. С.
2019Технологія виробництва кетчупу «Селенового»Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.
2019Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 96