Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 96
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Стан і перспективи розвитку вуличного харчування | Ботштейн, Б. Б. |
2019 | Наукова розробка технологій фортифікованих хлібобулочних виробів для дітей шкільного віку | Білецька, Я. О.; Ніколенко, Е. Я.; Гуслев, А. П. |
2019 | Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура | Біленька І. Р., І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Вербіцька, А. С. |
2019 | Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікації | Андрєєва, C. C.; Колеснікова, М. Б.; Хаустова, Т.М. |
2019 | Ресторанне господарство в стратегіях розвитку туристських дестинацій | Яцун, Л. М. |
2019 | Основи розвитку міського туризму в Україні на прикладі міста Дрогобич | Чупровська, С. В.; Штогрин, В. Т.; Петрук, А. П. |
2019 | Основи розвитку міського туризму в Україні на прикладі міста Дрогобич | Терлецька, О. В.; Терлецький, В. В. |
2019 | Роль професійного розвитку персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства | Прохорова, В. В.; Давидова, О. Ю. |
2019 | Проблеми розвитку сегмента в’їзного медичного туризму в Україні | Полстяна, Н. В.; Полстяной, А. О. |
2019 | Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі. | Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П. |
2019 | Актуальні медико-біологічні проблеми безпеки туристичних подорожей | Петрук, А. П.; Петрощук, С. Р. |
2019 | Сучасні тенденції розвитку сільського зеленого туризму в Україні | Парфіненко, А. Ю.,; Гапоненко, Г. І.; Шамара, І. М. |
2019 | Соціально-економічне вдосконалення зеленого туризму в Україні | Міносян, А. С.; Варипаєв, О. М.; Юрченко, Л. І. |
2019 | Організація та перспективи студентського освітнього туризму | Матвеєва, М. П.; Супруненко, А. Ю. |
2019 | Зелений сільський туризм у Франції | Мартинюк, У. А.; Снядовська, Є. В. |
2019 | Сервісна діяльність у проблемному полі сервісології | Малюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.; Варипаєва, Л. М. |
2019 | Розвиток туристичної індустрії Івано-Франківської області в умовах глобалізації | Кушнір, Л. П.; Дзюбата, М. В. |
2019 | Інноваційний розвиток сучасного готельного бізнесу | Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В. |
2019 | Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарства | Колісниченко, Т. О.; Дишук, Г. В. |
2019 | Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу | Колісниченко, Т. О.; Барабоша, Г. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 96