Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : [96] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 96
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Стан і перспективи розвитку вуличного харчуванняБотштейн, Б. Б.
2019Наукова розробка технологій фортифікованих хлібобулочних виробів для дітей шкільного вікуБілецька, Я. О.; Ніколенко, Е. Я.; Гуслев, А. П.
2019Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбураБіленька І. Р., І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Вербіцька, А. С.
2019Обґрунтування та регулювання консистенції соусів із використанням крохмалів фізичної модифікаціїАндрєєва, C. C.; Колеснікова, М. Б.; Хаустова, Т.М.
2019Ресторанне господарство в стратегіях розвитку туристських дестинаційЯцун, Л. М.
2019Основи розвитку міського туризму в Україні на прикладі міста ДрогобичЧупровська, С. В.; Штогрин, В. Т.; Петрук, А. П.
2019Основи розвитку міського туризму в Україні на прикладі міста ДрогобичТерлецька, О. В.; Терлецький, В. В.
2019Роль професійного розвитку персоналу підприємств готельно-ресторанного господарстваПрохорова, В. В.; Давидова, О. Ю.
2019Проблеми розвитку сегмента в’їзного медичного туризму в УкраїніПолстяна, Н. В.; Полстяной, А. О.
2019Світові тенденції впровадження інновацій у ресторанному бізнесі.Полстяна, Н. В.; Кононенко, Т. П.
2019Актуальні медико-біологічні проблеми безпеки туристичних подорожейПетрук, А. П.; Петрощук, С. Р.
2019Сучасні тенденції розвитку сільського зеленого туризму в УкраїніПарфіненко, А. Ю.,; Гапоненко, Г. І.; Шамара, І. М.
2019Соціально-економічне вдосконалення зеленого туризму в УкраїніМіносян, А. С.; Варипаєв, О. М.; Юрченко, Л. І.
2019Організація та перспективи студентського освітнього туризмуМатвеєва, М. П.; Супруненко, А. Ю.
2019Зелений сільський туризм у ФранціїМартинюк, У. А.; Снядовська, Є. В.
2019Сервісна діяльність у проблемному полі сервісологіїМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.; Варипаєва, Л. М.
2019Розвиток туристичної індустрії Івано-Франківської області в умовах глобалізаціїКушнір, Л. П.; Дзюбата, М. В.
2019Інноваційний розвиток сучасного готельного бізнесуКононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.
2019Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарстваКолісниченко, Т. О.; Дишук, Г. В.
2019Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингуКолісниченко, Т. О.; Барабоша, Г. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 96