Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58036
Title: | Обґрунтування рецептурного складу крему для оздоблення поверхні капкейків із використанням жирового напівфабрикату на основі олії |
Authors: | Омельченко, С. Б. Горальчук, А. Б. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Обґрунтування рецептурного складу крему для оздоблення поверхні капкейків із використанням жирового напівфабрикату на основі олії. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 136-139. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58036 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2с-139-страницы-2-страницы-2.pdf | 1.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.