Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 96
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Удосконалення управління фінансовим станом суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності | Кот, О. В. |
2019 | Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства | Кирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д. |
2019 | Стратегічні пріоритети управління економічною активністю підприємств торгівлі в умовах світової інтеграції | Кащена, Н. Б. |
2019 | Основні аспекти покращення діяльності готельно-курортного комплексу | Живко, З. Б.; Вольних, А. І.; Шегинський, І. І.; Живко, Ю. М. |
2019 | Сучасні інструменти цифрового маркетингу в ресторанному бізнесі | Жегус, О. В. |
2019 | Эффективность стратегии управления капиталом в торговле на бирже | Дидманидзе, И. Ш.; Дидманидзе, Г. А.; Дидманидзе, Д. З. |
2019 | Економічні проблеми і перспективи розвитку підприємств ресторанного, готельного і туристичного бізнесу | Демчишин, М. Я.; Ткачишин, А. Г. |
2019 | Вплив інституційно-організаційного середовища на інноваційний розвиток бізнесу в Україні | Гринько, П. Л.; Печенка, О. І. |
2019 | Прогнозування як складова ефективного управління фінансовим потенціалом підприємства | Горошанська, О. О.; Маккі, Л. М. |
2019 | Теоретичний базис імплементації механізму економічної безпеки в загальну систему управління підприємством | Гавловська, Н. І.; Рудніченко, Є. М.; Рудніченко, М. М. |
2019 | Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін | Величко, К. Ю.; Носач, Л. Л. |
2019 | Теоретичні аспекти управління розвитком торговельних систем | Бугріменко, Р. М.; Смірнова, П. В.; Зонвіре, О. |
2019 | Принципи управління фінансовою структурою оборотного капіталу підприємств торгівлі | Близнюк, О. П.; Сіфурова, А. І. |
2019 | Features of the use of IR radiation in the technology of dried meat products... | Yancheva M.; Grynchenko N.; Onishchenko V. |
2019 | Удосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировини | Черевко, О. І.; Карпенко, Л. К. |
2019 | Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу | Черевко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2019 | Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза | Пасічний, В. М.; Хорунжа, Т. О., |
2019 | Development ultrasonic homogenizer | Chervonyi V., Mogutova V., Postnova O.; Postnov G.; Mogutova V.; Postnova O. |
2019 | Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі | Тележенко, Л. М.; Жмудь, А. В. |
2019 | Technology of herodietical semi-finished products for fish and meat minced products | Slashcheva, А.; Zolotukhina, I. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 96