Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : [96] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення управління фінансовим станом суб’єкта зовнішньоекономічної діяльностіКот, О. В.
2019Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарстваКирильєва, Л. О.; Шеховцова, Д. Д.
2019Стратегічні пріоритети управління економічною активністю підприємств торгівлі в умовах світової інтеграціїКащена, Н. Б.
2019Основні аспекти покращення діяльності готельно-курортного комплексуЖивко, З. Б.; Вольних, А. І.; Шегинський, І. І.; Живко, Ю. М.
2019Сучасні інструменти цифрового маркетингу в ресторанному бізнесіЖегус, О. В.
2019Эффективность стратегии управления капиталом в торговле на биржеДидманидзе, И. Ш.; Дидманидзе, Г. А.; Дидманидзе, Д. З.
2019Економічні проблеми і перспективи розвитку підприємств ресторанного, готельного і туристичного бізнесуДемчишин, М. Я.; Ткачишин, А. Г.
2019Вплив інституційно-організаційного середовища на інноваційний розвиток бізнесу в УкраїніГринько, П. Л.; Печенка, О. І.
2019Прогнозування як складова ефективного управління фінансовим потенціалом підприємстваГорошанська, О. О.; Маккі, Л. М.
2019Теоретичний базис імплементації механізму економічної безпеки в загальну систему управління підприємствомГавловська, Н. І.; Рудніченко, Є. М.; Рудніченко, М. М.
2019Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змінВеличко, К. Ю.; Носач, Л. Л.
2019Теоретичні аспекти управління розвитком торговельних системБугріменко, Р. М.; Смірнова, П. В.; Зонвіре, О.
2019Принципи управління фінансовою структурою оборотного капіталу підприємств торгівліБлизнюк, О. П.; Сіфурова, А. І.
2019Features of the use of IR radiation in the technology of dried meat products...Yancheva M.; Grynchenko N.; Onishchenko V.
2019Удосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировиниЧеревко, О. І.; Карпенко, Л. К.
2019Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізуЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2019Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового залізаПасічний, В. М.; Хорунжа, Т. О.,
2019Development ultrasonic homogenizerChervonyi V., Mogutova V., Postnova O.; Postnov G.; Mogutova V.; Postnova O.
2019Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основіТележенко, Л. М.; Жмудь, А. В.
2019Technology of herodietical semi-finished products for fish and meat minced productsSlashcheva, А.; Zolotukhina, I.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 96