Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58015
Title: Нове обладнання для визначення якісних показників харчової рослинної сировини
Authors: Дейниченко, Г. В.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В. Нове обладнання для визначення якісних показників харчової рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 104-106.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58015
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_106-end-страницы-7.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.