Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58038
Title: Сучасні тенденції контролю безпечності харчової продукції в індустрії гостинності
Authors: Пилипенко, Л. М.
Данилова, О. І.
Пелих, В. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пилипенко Л. М., Данилова О. І., Пелих В. Г. Сучасні тенденції контролю безпечності харчової продукції в індустрії гостинності. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 141-145.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58038
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-147-страницы-2-страницы-3.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.