Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії | Черевко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М. |
2015 | Використання ділових ігор у курсовому проектуванні | Куценко, В. А.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П. |
2016 | Використання комплексу SolidWorks для проектування елементів обладнання | Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2014 | Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії | Крайнюк, Л. М.; Костенко, С. М.; Сергєєва, О. В. |
2019 | Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнання | Черевко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2014-05-22 | Застосування сучасних засобів комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт | Лебединець, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення обладнання для теплової та холодильної обробки харчових продуктів на основі системно-динамічного моделювання» (остаточний) | Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.; Качалов, В. В.; Орляцька, Н. Ю.; Гриценко, О. Ю.; Білий, Д. В. |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу № 13-16-17Б «Прикладні інженерні рішення та комп'ютерне моделювання технологічних процесів харчової індустрії» (остаточний) | Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Бєляєва, І. М.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П. |
2016 | Методика впровадження кінцево-елементних розрахунків конструкцій у дисципліну «Основи САПР» | Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2016 | Моделювання теплових процесів у апаратах харчової промисловості | Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М. |
2016 | Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1 | Потапов, В. О.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П. |
2015 | Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктів | Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2011 | Системно-динамічне моделювання технологічних систем | Костенко, С. М.; Ролик, В. В. |
2019 | Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу | Черевко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2021-04-08 | Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку | Федак, Н. В.; Костенко, С. М.; Корнєв, М. В. |
2018 | Імітаційне моделювання кінетики температури під час інфрачервоного жаріння | Потапов, В. О.; Костенко, С. М. |
2019-05-15 | Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого соку | Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2011 | ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Костенко, С. М.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М. |