Просмотр собрания по группе - Авторы Костенко, С. М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 18 из 18
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2015Використання ділових ігор у курсовому проектуванніКуценко, В. А.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.
2016Використання комплексу SolidWorks для проектування елементів обладнанняСаєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2014Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженеріїКрайнюк, Л. М.; Костенко, С. М.; Сергєєва, О. В.
2019Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнанняЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2014-05-22Застосування сучасних засобів комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робітЛебединець, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2019Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення обладнання для теплової та холодильної обробки харчових продуктів на основі системно-динамічного моделювання» (остаточний)Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Саєнко, С. Ю.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.; Качалов, В. В.; Орляцька, Н. Ю.; Гриценко, О. Ю.; Білий, Д. В.
2017Звіт про науково-дослідну роботу № 13-16-17Б «Прикладні інженерні рішення та комп'ютерне моделювання технологічних процесів харчової індустрії» (остаточний)Потапов, В. О.; Тормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Нечипоренко, І. В.; Лебединець, І. В.; Куценко, В. А.; Жеребкін, М. В.; Бєляєва, І. М.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.
2016Методика впровадження кінцево-елементних розрахунків конструкцій у дисципліну «Основи САПР»Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2016Моделювання теплових процесів у апаратах харчової промисловостіТормосов, Ю. М.; Саєнко, С. Ю.; Костенко, С. М.
2016Моделювання інфрачервоного жарення в апараті АРЖМ-0.07-1Потапов, В. О.; Костенко, С. М.; Педорич, І. П.
2015Пристрій для перемішування та нагрівання в’язких харчових продуктівМаяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2011Системно-динамічне моделювання технологічних системКостенко, С. М.; Ролик, В. В.
2019Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізуЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2021-04-08Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потокуФедак, Н. В.; Костенко, С. М.; Корнєв, М. В.
2018Імітаційне моделювання кінетики температури під час інфрачервоного жарінняПотапов, В. О.; Костенко, С. М.
2019-05-15Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого сокуМаяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2011ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Костенко, С. М.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.