Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58051
Title: Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу
Authors: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Костенко, С. М.
Сардаров, А. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 164-167.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58051
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-167-страницы-2-страницы-2.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.