Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26034
Title: Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого соку
Authors: Маяк, О. А.
Костенко, С. М.
Сардаров, А. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого соку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 221-222
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26034
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-221-222.pdf157.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.