Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66613
Title: | Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії |
Authors: | Крайнюк, Л. М. Костенко, С. М. Сергєєва, О. В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Крайнюк Л. М., Костенко С. М., Сергєєва О. В. Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 141-142. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66613 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_141-142.pdf | 485.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.