Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66613
Title: Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії
Authors: Крайнюк, Л. М.
Костенко, С. М.
Сергєєва, О. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крайнюк Л. М., Костенко С. М., Сергєєва О. В. Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 141-142.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66613
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_141-142.pdf485.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.