Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9767
Назва: Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині
Автори: Пестіна, Г. О.
Торяник, Д. О.
Ключові слова: напівфабрикати;диня;математичне моделювання
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пестіна Г. О., Торяник Д. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 472-477.
Короткий огляд (реферат): На підставі експериментальних досліджень з наступним використанням методів математичного моделювання розроблено рецептурний склад структурованого напівфабрикату з дині, визначено компоненти, які в першу чергу впливають на структурно-механічні властивості продукту.
On the basis of experimental researches with subsequent use of mathematical design methods compounding composition of the restructured semi-finished product from melon is developed, components whish above all things influence on structurally-mechanical properties of the product are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_75.pdf550.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.