Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПестіна, Г. О.-
dc.contributor.authorТоряник, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-10-19T18:56:59Z-
dc.date.available2022-10-19T18:56:59Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПестіна Г. О., Торяник Д. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 472-477.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767-
dc.description.abstractНа підставі експериментальних досліджень з наступним використанням методів математичного моделювання розроблено рецептурний склад структурованого напівфабрикату з дині, визначено компоненти, які в першу чергу впливають на структурно-механічні властивості продукту.uk_UA
dc.description.abstractOn the basis of experimental researches with subsequent use of mathematical design methods compounding composition of the restructured semi-finished product from melon is developed, components whish above all things influence on structurally-mechanical properties of the product are determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectдиняuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.titleОптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з диніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_75.pdf550.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.