Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пестіна, Г. О. | - |
dc.contributor.author | Торяник, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T18:56:59Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T18:56:59Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Пестіна Г. О., Торяник Д. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 472-477. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767 | - |
dc.description.abstract | На підставі експериментальних досліджень з наступним використанням методів математичного моделювання розроблено рецептурний склад структурованого напівфабрикату з дині, визначено компоненти, які в першу чергу впливають на структурно-механічні властивості продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | On the basis of experimental researches with subsequent use of mathematical design methods compounding composition of the restructured semi-finished product from melon is developed, components whish above all things influence on structurally-mechanical properties of the product are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | диня | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UA |
dc.title | Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_75.pdf | 550.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.