Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9357
Название: | Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань |
Авторы: | Голуб, Б. О. Рудавська, Г. Б. Метельська, Н. С. |
Ключевые слова: | дефіцит йоду;харчування населення України;сполуки йоду;оброблені сири;гарячі напої;сухі суміші |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Голуб Б. О., Рудавська Г. Б., Метельська Н. С. Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 418-423. |
Краткий осмотр (реферат): | Установлено проблему дефіциту йоду в харчуванні населення України. Визначено обмеженість асортименту продуктів харчування, збагачених сполуками йоду. Обґрунтовано доцільність використання органічних джерел йоду замість його мінеральних сполук. Запропоновано нові види сухих сумішей для гарячих напоїв та оброблених сирів. The problem of iodine deficiency is very actually in Ukraine. The assortment of prophylactic food is salt limited. But a modern trend in nutrition is decreasing of salt consumption. In view of this introducing of other iodine complexes are welcom ing. The objectives of our research are working up new kinds of dried mixes for hot drinks and processed cheeses. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9357 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_66.pdf | 625.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.