Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолуб, Б. О.-
dc.contributor.authorРудавська, Г. Б.-
dc.contributor.authorМетельська, Н. С.-
dc.date.accessioned2022-10-17T18:57:53Z-
dc.date.available2022-10-17T18:57:53Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГолуб Б. О., Рудавська Г. Б., Метельська Н. С. Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 418-423.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9357-
dc.description.abstractУстановлено проблему дефіциту йоду в харчуванні населення України. Визначено обмеженість асортименту продуктів харчування, збагачених сполуками йоду. Обґрунтовано доцільність використання органічних джерел йоду замість його мінеральних сполук. Запропоновано нові види сухих сумішей для гарячих напоїв та оброблених сирів.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of iodine deficiency is very actually in Ukraine. The assortment of prophylactic food is salt limited. But a modern trend in nutrition is decreasing of salt consumption. In view of this introducing of other iodine complexes are welcom ing. The objectives of our research are working up new kinds of dried mixes for hot drinks and processed cheeses.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдефіцит йодуuk_UA
dc.subjectхарчування населення Україниuk_UA
dc.subjectсполуки йодуuk_UA
dc.subjectоброблені сириuk_UA
dc.subjectгарячі напоїuk_UA
dc.subjectсухі сумішіuk_UA
dc.titleСтабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворюваньuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_66.pdf625.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.