Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324
Название: | Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв |
Авторы: | Суткович, Т. Ю. Плахотін, В. Я. |
Ключевые слова: | збагачення;екстракт цвіту бузини;обробка яблук;функціональні напої |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Суткович Т. Ю., Плахотін В. Я. Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 411-417. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослiджено вплив гіпобаричних умов за умов попередньої обробки яблук на зміни вмісту біологічно активних речовин отриманих соків та розроблено функціональні напої на їх основі шляхом збагачення екстрактом цвіту бузини. The influence of vacuum conditions by preliminary processing of apples on the changes of contents of received juices has been researched; functional drinks have been developed on their basis by means Sambucus nigra L. extract enrichment. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_65.pdf | 707.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.