Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСуткович, Т. Ю.-
dc.contributor.authorПлахотін, В. Я.-
dc.date.accessioned2022-10-17T16:14:32Z-
dc.date.available2022-10-17T16:14:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСуткович Т. Ю., Плахотін В. Я. Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 411-417.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324-
dc.description.abstractДослiджено вплив гіпобаричних умов за умов попередньої обробки яблук на зміни вмісту біологічно активних речовин отриманих соків та розроблено функціональні напої на їх основі шляхом збагачення екстрактом цвіту бузини.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of vacuum conditions by preliminary processing of apples on the changes of contents of received juices has been researched; functional drinks have been developed on their basis by means Sambucus nigra L. extract enrichment.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.subjectекстракт цвіту бузиниuk_UA
dc.subjectобробка яблукuk_UA
dc.subjectфункціональні напоїuk_UA
dc.titleВикористання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_65.pdf707.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.