Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Суткович, Т. Ю. | - |
dc.contributor.author | Плахотін, В. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T16:14:32Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T16:14:32Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Суткович Т. Ю., Плахотін В. Я. Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 411-417. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324 | - |
dc.description.abstract | Дослiджено вплив гіпобаричних умов за умов попередньої обробки яблук на зміни вмісту біологічно активних речовин отриманих соків та розроблено функціональні напої на їх основі шляхом збагачення екстрактом цвіту бузини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of vacuum conditions by preliminary processing of apples on the changes of contents of received juices has been researched; functional drinks have been developed on their basis by means Sambucus nigra L. extract enrichment. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | збагачення | uk_UA |
dc.subject | екстракт цвіту бузини | uk_UA |
dc.subject | обробка яблук | uk_UA |
dc.subject | функціональні напої | uk_UA |
dc.title | Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_65.pdf | 707.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.