Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324
Title: Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв
Authors: Суткович, Т. Ю.
Плахотін, В. Я.
Keywords: збагачення;екстракт цвіту бузини;обробка яблук;функціональні напої
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Суткович Т. Ю., Плахотін В. Я. Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 411-417.
Abstract: Дослiджено вплив гіпобаричних умов за умов попередньої обробки яблук на зміни вмісту біологічно активних речовин отриманих соків та розроблено функціональні напої на їх основі шляхом збагачення екстрактом цвіту бузини.
The influence of vacuum conditions by preliminary processing of apples on the changes of contents of received juices has been researched; functional drinks have been developed on their basis by means Sambucus nigra L. extract enrichment.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9324
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_65.pdf707.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.