Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314
Назва: Порівняльна оцінка способів зберігання редису
Автори: Колтунов, В. А.
Бєлінська, Є. В.
Ключові слова: редис;зберігання;коренеплоди
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Колтунов В. А., Бєлінська Є. В. Порівняльна оцінка способів зберігання редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 390-395.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто існуючі напрацювання вітчизняних науковців щодо зберігання редису та наведено порівняльну оцінку його зберігання різними способами. Подано результати досліджень збереженості коренеплодів редису великоплідного сорту Червоний велетень залежно від способу зберігання.
The article deals with existing works of Ukrainian scientist considering reddish storage and comparative evaluation of reddish storage in different ways. The article gives research of reddish storage in different types of packaging.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_62.pdf667.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.