Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314
Название: Порівняльна оцінка способів зберігання редису
Авторы: Колтунов, В. А.
Бєлінська, Є. В.
Ключевые слова: редис;зберігання;коренеплоди
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Колтунов В. А., Бєлінська Є. В. Порівняльна оцінка способів зберігання редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 390-395.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто існуючі напрацювання вітчизняних науковців щодо зберігання редису та наведено порівняльну оцінку його зберігання різними способами. Подано результати досліджень збереженості коренеплодів редису великоплідного сорту Червоний велетень залежно від способу зберігання.
The article deals with existing works of Ukrainian scientist considering reddish storage and comparative evaluation of reddish storage in different ways. The article gives research of reddish storage in different types of packaging.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_62.pdf667.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.