Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолтунов, В. А.-
dc.contributor.authorБєлінська, Є. В.-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:35:37Z-
dc.date.available2022-10-17T15:35:37Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКолтунов В. А., Бєлінська Є. В. Порівняльна оцінка способів зберігання редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 390-395.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі напрацювання вітчизняних науковців щодо зберігання редису та наведено порівняльну оцінку його зберігання різними способами. Подано результати досліджень збереженості коренеплодів редису великоплідного сорту Червоний велетень залежно від способу зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with existing works of Ukrainian scientist considering reddish storage and comparative evaluation of reddish storage in different ways. The article gives research of reddish storage in different types of packaging.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectредисuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка способів зберігання редисуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_62.pdf667.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.