Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311
Название: | Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування |
Авторы: | Юдічева, О. П. |
Ключевые слова: | екологічно безпечні продукти харчування;добриво „Ріверм";живлення рослин;рослинна продукція |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Юдічева О. П. Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 378-382. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання сучасних підходів до отримання екологічно безпечних продуктів харчування в Україні. Наведено характеристику особливостей використання органічного, екологічно безпечного добрива „Ріверм". Викорисnання добрива сприяє живленню рослин, виводить з них токсини, захищає від хвороб, покращує товарні властивості отриманої рослинної продукції. The article deals with the problem of modern approaches to getting ecologi cally safe foodstuffs in Ukraine. It gives characteristics of peculiarities of using organic, ecologically safe fertilizer ,,Riverm". The use of the fertilizer assists plant root nutrition, taking out toxins, improvement of the quality of plant products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_60.pdf | 513.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.