Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311
Title: Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування
Authors: Юдічева, О. П.
Keywords: екологічно безпечні продукти харчування;добриво „Ріверм";живлення рослин;рослинна продукція
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Юдічева О. П. Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 378-382.
Abstract: Розглянуто питання сучасних підходів до отримання екологічно безпечних продуктів харчування в Україні. Наведено характеристику особливостей використання органічного, екологічно безпечного добрива „Ріверм". Викорисnання добрива сприяє живленню рослин, виводить з них токсини, захищає від хвороб, покращує товарні властивості отриманої рослинної продукції.
The article deals with the problem of modern approaches to getting ecologi cally safe foodstuffs in Ukraine. It gives characteristics of peculiarities of using organic, ecologically safe fertilizer ,,Riverm". The use of the fertilizer assists plant root nutrition, taking out toxins, improvement of the quality of plant products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_60.pdf513.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.