Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9311
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юдічева, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T15:15:37Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T15:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Юдічева О. П. Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 378-382. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання сучасних підходів до отримання екологічно безпечних продуктів харчування в Україні. Наведено характеристику особливостей використання органічного, екологічно безпечного добрива „Ріверм". Викорисnання добрива сприяє живленню рослин, виводить з них токсини, захищає від хвороб, покращує товарні властивості отриманої рослинної продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with the problem of modern approaches to getting ecologi cally safe foodstuffs in Ukraine. It gives characteristics of peculiarities of using organic, ecologically safe fertilizer ,,Riverm". The use of the fertilizer assists plant root nutrition, taking out toxins, improvement of the quality of plant products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | екологічно безпечні продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | добриво „Ріверм" | uk_UA |
dc.subject | живлення рослин | uk_UA |
dc.subject | рослинна продукція | uk_UA |
dc.title | Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_60.pdf | 513.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.