Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮдічева, О. П.-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:15:37Z-
dc.date.available2022-10-17T15:15:37Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЮдічева О. П. Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 378-382.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9311-
dc.description.abstractРозглянуто питання сучасних підходів до отримання екологічно безпечних продуктів харчування в Україні. Наведено характеристику особливостей використання органічного, екологічно безпечного добрива „Ріверм". Викорисnання добрива сприяє живленню рослин, виводить з них токсини, захищає від хвороб, покращує товарні властивості отриманої рослинної продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the problem of modern approaches to getting ecologi cally safe foodstuffs in Ukraine. It gives characteristics of peculiarities of using organic, ecologically safe fertilizer ,,Riverm". The use of the fertilizer assists plant root nutrition, taking out toxins, improvement of the quality of plant products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекологічно безпечні продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectдобриво „Ріверм"uk_UA
dc.subjectживлення рослинuk_UA
dc.subjectрослинна продукціяuk_UA
dc.titleСучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_60.pdf513.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.