Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9103
Назва: Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи
Автори: Савгіра, Ю. О.
Пілюгіна, І. С.
Ключові слова: кукурудза;оксид сірки (IV);зерно кукурудзи;набрякання
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 349-354.
Короткий огляд (реферат): Досліджено взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час набрякання зерна кукурудзи. Проаналізовано вплив молекул оксиду сірки (IV) на швидкість набрякання зерна кукурудзи і величину граничного ступеня набрякання. Розраховано константи набрякання кукурудзи у воді і розчині SO2. Визначено, що попереднє набрякання зерна кукурудзи не впливає на процес сорбції оксиду сірки (IV).
A mutual influence of SO2 and water at swelling of maize seed was investi gated. An influence of SO2 molecules on velocity of swelling of maize seed and value of limit degree of swelling was analyzed. The constants of swelling of maize in water and SO2 were calculated. It was determined, the preliminary swelling of maize seed don't make any influences on process of SO2 sorption.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9103
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_55.pdf526.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.