Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9103
Название: | Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи |
Авторы: | Савгіра, Ю. О. Пілюгіна, І. С. |
Ключевые слова: | кукурудза;оксид сірки (IV);зерно кукурудзи;набрякання |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 349-354. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час набрякання зерна кукурудзи. Проаналізовано вплив молекул оксиду сірки (IV) на швидкість набрякання зерна кукурудзи і величину граничного ступеня набрякання. Розраховано константи набрякання кукурудзи у воді і розчині SO2. Визначено, що попереднє набрякання зерна кукурудзи не впливає на процес сорбції оксиду сірки (IV). A mutual influence of SO2 and water at swelling of maize seed was investi gated. An influence of SO2 molecules on velocity of swelling of maize seed and value of limit degree of swelling was analyzed. The constants of swelling of maize in water and SO2 were calculated. It was determined, the preliminary swelling of maize seed don't make any influences on process of SO2 sorption. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9103 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_55.pdf | 526.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.